22.-26. maj 2019   l   Resultatlister 2018  

 

 

Seneste nyheder

Det er tid for at gøre status, og det har været 5 fantastiske dage med dressur og spring i verdensklasse. En sand folkefest med masser af aktiviteter for hele familien. Det har været en fornøjelse at bevæge sig rundt på stævnepladsen og mærke den fantastiske stemning, der har været under hele stævnet.

Equitour Aalborg vil gerne takke alle ryttere, sponsorer, hjælpere, banebyggere, dommere, publikum, udstillere - ja alle, som har været en del af dette fantastiske ridestævne og gjort det muligt for os at afvikle et internationalt stævne af den kaliber. Der har været rigtig mange gode resultater igennem hele stævnet, og især de danske ryttere har sørget for, at Dannebrog er kommet til tops rigtig mange gange.

Vi er allerede så småt begyndt at kigge på næste års Equitour Aalborg, der er rykket lidt frem og vil finde sted fra den 23. til den 27. maj. Igen næste år vil Equitour Aalborg byde på meget mere end ridning af højeste karakter, der vil også være spændende aktiviteter og events, der samler hele familien. Så husk at følge med her på siden eller hold øje med vores Facebook-side, når vi lægger nyheder op.

Følg Equitour Aalborg på Facebook.

Et kæmpe tak til alle - vi glæder os allerede til næste år!

Equitour Aalborg 2018: Den 23.-27. maj – sæt allerede nu kryds i kalenderen.