Sponsor & VIP

Sponsor-muligheder

Til sponsorer kan vi tilbyde: bandereklamer, logo på hjemmeside/kataloger mm., reklamefilm på storskærme, sponsorspring på springarenaen, deltagelse ved udvalgte præmieoverrækkelser og meget meget mere.

Kontakt Jens Trabjerg for yderligere information på tlf. +45 40 25 49 86 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

VIP-område

I vores 2-etagers VIP-bygning med balkon på begge sider med udsigt til hhv. spring-
 og dressurbanen kan I følge konkurrencen i komfortable omgivelser. Her kan private og virksomheder få et bord eller en lounge med valgfri udsmykning og fuld forplejning, herunder 3 lækre måltider samt drikkevarer ad libitum. Bygningen indrettes med restaurant i ”stueetagen” samt VIP-område på førstesalen.

Bliv en del af Equitour Aalborg og få et bord eller en privat eller firma-lounge i vores 2-etagers VIP-bygning med balkoner ud til hhv. dressur- og springbanerne. Der vil være fuld forplejning i form af 3 lækre måltider samt drikkevarer ad libitum med både vand, specialøl og lækre vine. Alt sammen krydret med ridning på verdensplan og spændende underholdning.

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk