23.-27. maj 2018   l   Start- og resultatlister   l   Livestreaming   l   Live studie  

 

 

DRF's Elevskole Cup

Equitour lever til fulde op til sit slogan "Youth meets experience", når finalen i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup afvikles i forbindelse med Equitour Aalborg 2018 på Helgstrand Academy.

Den 26. og den 27. maj afvikles Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup og der er lagt op til en formidabel finale, når landets rideskole-finalister gæster Equitour Aalborg rider om den fornemme titel i de storslåede omgivelser sammen med verdenseliten.

Det nye samarbejde mellem DRF og Equitour Aalborg betyder, at finalen i Elevskole Cuppen skal afvikles på Helgstrand Academy frem til 2020 og dermed kommer klubturneringen til at hedde: Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup præsenteret af Equitour Aalborg.

– Vi er stolte over at indgå et samarbejde, som er med til at støtte op omkring aktiviteterne, der hvor det hele starter; hos landets mange rideklubber i deres elevskoleafdelinger, siger Equitour Aalborgs Show Director, Jens Trabjerg til DRF og fortsætter:

– Samtidigt er vi sikker på, at de klubber, der kvalificerer sig til finalen, vil få en ekstraordinær oplevelse, når de skal konkurrere i de samme rammer som og sammen med nogle af verdens bedste ryttere. Vi håber selvfølgelig, at afviklingen af finalen i disse fantastiske rammer vil betyde et endnu større antal deltagere i cuppen i 2019. Samtidig ser vi frem til at byde rigtig mange af landets klubber velkommen til Equitour Aalborg i uge 21, hvor de både kan overvære finalerne i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup præsenteret af Equitour Aalborg og international topsport, siger Jens Trabjerg.

Bag om DRF's Elevskole Cup

Elevskole Cup er en turnering, hvor elevryttere fra landets rideskoler deltager i stævner på heste, som værtsklubben stiller til rådighed. Dermed behøver de deltagende ryttere ikke at medbringe egen hest. Fordelene er mange og blandt andet får rytterne erfaring med at ride andre heste, og der kan tilmed knyttes venskaber på tværs af klubberne.

Elevskole Cuppen afvikles i den indeværende sæson fra den 1. november 2017 til den 1. marts 2018 med finale i maj under Equitour Aalborg.

SIV 1 web  SIV 10 web

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk