Lækre madboder under Equitour Aalborg - garanti for en gastronomisk oplevelse!

 

Under Equitour Aalborg vil der være deltagelse af mange forskellige madboder, og på den måde håber vi at der er noget lækkert for enhver smag.

 

De deltagende madboder er følgende:

 

Annettes 3 P'er:

Annette fra Tyskland deltager med en spændende triologi af både pizza, pasta og pandekager. På den måde er der både lækker italiensk mad, samt lidt til den søde tand.

 

CheerUp Foodtruck:

CheerUp deltager med sin helt egen foodtruck, hvor der kan købes lækre og ikke mindst sunde udgaver af både sandwiches og salater. Dertil sælges der også lækre limonader.

 

Wildebeest Gastropub:

Wildebeest Gastropub er til dagligt et spisested der er placeret inde i Aalborg by. En af deres specialiteter er lækre mini-burgers, bedre kendt som "sliders". Disse er især kendte fra diverse streetfood-markeder hvor retten er blevet meget populær. De såkaldte sliders sælges i mange forskellige udgaver, og derudover vil der også være lækre ciders, specialøl og hjemmebryggede limonader.

 

Kalles Kaffe:

Kalles kaffe vil deltage med diverse "knallert"-vogne på pladsen, og dermed sikre at der vil være lækker og god kvalitetskaffe til alle. Udvalget gælder både almindelig sort kaffe, andre diverse kaffedrikke og lækre kager. Derudover vil boderne også have et stort udvalg af flødeis og ispinde.

 

JP mobilfood:

JP mobilfood er eksperter når det kommer til den lækre dessert "churros", som ofte ses i hænderne på folk i de københavnske gader. Boden vil, udover at sælge disse spanske vafler med diverse lækkert tilbehør, også have et stort udvalg af forskelligt slik. JP mobilfood vil derudover også medbringe en madvogn med lækre pølser og kebabruller.

 

Caffee Mobile:

Udover Kalles Kaffe vil vi også have deltagelse fra Caffee Mobile, som vil være placeret i det lukkede rytterområde. Denne kaffebod kommer også helt fra Tyskland, og ses på mange stævnepladser rundt omkring i udlandet. Derfor er særligt denne kaffebod også kendt blandt mange af de deltagende ryttere.

 

 

Vi håber at overstående giver jer lyst til at besøge vores stævneplads, og alle disse lækre boder. 

*Husk at der også vil være biludstillinger, butikker og et kæmpe børneområde på pladsen.

 

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk

Sponsorer