Camping og overnatning

Camping:

Til de gæster, der ikke ønsker at gå glip af et eneste sekund har Equitour oprettet et campingområde i direkte forbindelse med selve pladsen, så gæsterne næsten sover ved siden af banerne. Det kræver blot, at man medbringer sin egen campingvogn, og så overnatter man praktisk talt med verdenseliten af ryttere og heste.

En plads i campingområdet koster ikke mere end 600 kr og gælder fra d. 31. maj til d. 5. juni, og det er valgfrit, hvilken dag man ønsker at ankomme. På campingpladsen er der naturligvis de fornødne ting som strømstik, bade- og toiletfaciliteter til fri afbenyttelse. 

Udover campingpladsen er det naturligvis nødvendigt også at købe billet til selve stævnet, og ønsker man at deltage alle dage plus få adgang til den store koncert med bl.a. Medina, Gulddreng og Page Four, så er det oplagt at købe en partout billet til kun 350 kr. 

Klik her for at købe partout billetter

Klik her for at købe campingplads

 

Hotel:

Ønsker man at overnatte på hotell, kan man enten booke et dobbeltværelse eller et enkeltværelse på hotel Scheelsminde, gennem Equitour.

Skriv Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som kontakt.

Hotellets adresse:

BEST WESTERN Scheelsminde

Scheelsmindevej 35

DK - 9200 Aalborg SV

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk

Sponsorer