Tommy Telt Børneområde

Til dette års Equitour Aalborg vil der være opstillet et kæmpe børneområde, som indeholder masser sjove aktiviteter og forlystelser for store og små. Det er gratis at komme ind i området, hvis man har adgang til stævnepladsen. I området vil der være børnepasning til kr. 50,- i timen – så der er rig mulighed for at I forældre kan få lov og nyde de sportslige aktiviteter imens jeres børn hygger jer i børneområdet!

Området kommer til at bestå af en masse spændende aktiviteter, b.la. hoppeborge, ansigtmaler, kæmpe sæbebobler, mini springbane, ponyridning, slush ice og meget meget mere.

Lørdag d. 3. Juni bliver der afholdt en stor familiedag som kommer til at foregå inde i børneområdet. Dette giver familier i lokalområdet mulighed for at komme på en sjov og anderledes udflugt med deres familier og børn. Der vil, udover de faste aktiviteter, komme underholdning i form af koncerter, mini zoo, kanin hop konkurrencer m.m. – så det bliver en dag fyldt med sjove aktiviteter for hele familien! Arrangementet er ligeledes gratis, hvis man har adgang til stævnepladsen (entré kr. 80,- og gratis for børn under 12 år).

 

Børneområde:

  • Åbent torsdag - mandag fra kl. 10:00 - 19:00
  • Ponyridning hver dag fra kl. 14:00 - 16:00 (kr. 20,-)
  • Fredag, søndag og mandag fra kl. 11.00 - 13.00 - Workshop og konkurrence med kæpheste (børnene får mulighed til at lave deres egen kæphest, og konkurrere med den på mini-springbanen mod andre børn)

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk

Sponsorer